Uw droom verwezenlijken van idee tot schets, tot tekening, tot oplevering. Daar houden wij van.

De afgelopen jaren hebben we mooie projecten mogen realiseren. Nog mooier vinden wij die tevreden en enthousiaste klant tijdens de projectfase en na oplevering. Ervaar hier onze klanten en de samenwerking die we met hun aangingen.

Lees alle reviews van onze klanten op Bouwnu.nl

 • 5 sterren met recht verdiend! Wij hebben onze bestaande woning laten renoveren door Milbouw. Goede tijdsplanning, duidelijke afspraken met uitstekende onderaannemers. Marcel die alles in goede banen leidt en die met je meedenkt. Prijs-kwaliteit heel goed. Onze verbouwing heeft 2 maanden geduurd, maar door deze strakke planning is het ons 100% meegevallen. Kortom een bedrijf die met recht van ons 5 sterren krijgt!

  Lies en Johan
 • Betrouwbaar in afspraken, degelijk werk leverend en vriendelijke werklui. Enkele kleine karweien door het bedrijf laten doen, zoals het aanbrengen van daglichtkokers in keuken,badkamer en werkkamer; metselen van een stenen bloembak en vervangen van plinten in de hal van het huis. Bij elk van die karweien werd goed geadviseerd en gecommuniceerd over het hoe en waar precies. Dit werd steeds door goede en ook vriendelijk vaklui uitgevoerd geheel volgens de planning.

  Jos Danse
 • Milbouw staat voor kwaliteit en top afwerking. Wij werken al jaren met Milbouw. Gezellig en vriendelijk personeel (je bent immers maanden bij elkaar). Goede en duidelijke aannemer. Hij is tevens architect, wat zeer makkelijk is bij ideeen en uitvoeringen. Prijs kwaliteitverhouding is prima. Er wordt echt niks afgeleverd wat niet meer dan voldoende is. Bij nood ook altijd bereikbaar en behulpzaam. Wij vinden het een prettig bedrijf om mee samen te werken!

  Jennifer van der Meer, Nieuw Bergen
 • Heel fijn, meedenkend, communicatief, volgens planning, het ideale traject! Voor onze verbouwing aan onze gezinswoning waren we opzoek naar een fijne partner die communicatief is, meedenkt, openstaat voor onze ideeën maar ook tips en grenzen aangeeft op basis van kennis ervaring. Na enkele malen met bedrijven aan tafel te hebben gezeten waar telkens de communicatie, planning of klik ver te zoeken was kwamen we in gesprek met Marcel van Milbouw. We wisten direct dat het goed zat. Daar waar we behoefte aan hadden gaf Marcel ons. Een meedenkende parter in budget en mogelijkheden met ruimte voor eigen invulling, zeer communicatief. Het werd voor aanvang van dag tot dag gepland en alle keuzes en adviezen uitgebreid uitgelegd en onderbouwd wanneer we er naar vroegen. Het financieel plaatje, op maat naar ons budget was voor aanvang duidelijk en werd volledig uitgevoerd zoals beschreven. Milbouw gaat met klanten om zoals het hoort als je het ons vraagt maar je niet vaak tegenkomt in de bouwwereld. Van eerste gesprek tot facturatie, niks dan lof voor Marcel van Hest en zijn team. Wij raden iedereen Milbouw van harte aan.

  Rob Zeegers, Nieuw Bergen
 • 100 % goed op alle gebieden. In zeer korte termijn moest er noodgedwongen een redelijk ingrijpende verbouwing plaatsvinden. De aanbouw (schuur en opslagruimte) moest slaapkamer badkamer en wasruimte worden. Dit traject van advies / offerte / tot realisatie is echt top opgepakt door Marcel en zijn team. Ook voor het contact en de nazorg achteraf niets dan lof!

  Toos van de Kooi, Nieuw Bergen
Logo van Mosaique
Logo van Doesburg Component
Logo van Christaens Advies
Logo van Bergen Limburg
Logo van Fruitconsult
Logo van Gemeente Gennep
Logo van Spirato
Logo van Biolegio
Logo van NP group
Logo van Provincie Limburg
Logo van Notariskantoor Bergen

Samen uw droomhuis bespreken?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.