Een bouwbedrijf en architectenbureau met passie voor hun vak, samen onder één dak

Wij zijn uw aannemer voor allerhande klussen in de regio. Een bouwbedrijf met een rijke geschiedenis. Vakmanschap, betrouwbaarheid en ervaring. Een persoonlijke partner die met u meedenkt in mogelijkheden maar ook budget. Sterk in bouw, architectuur of de combinatie van beide.

Ervaren vakmanschap

Milbouw is een begrip in de regio. Dit komt door een ervaren team van vakmensen met jarenlange ervaring. Een rijke historie van talloze grote en kleine projecten in onze mooie Noord Limburgse omgeving. Sinds drie jaar is Milbouw naadloos verbonden met architectenbureau Remurere. Samen maar ook individueel opererend vanuit onze mooie locatie en werkplaats aan de Moutstraat in Gennep.

Bewezen betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is een eigenschap die je door de jaren heen opbouwt. Bij Milbouw zijn we daar al meer dan 100 jaar mee bezig. Vraag onze klanten of mensen om u heen over hun ervaringen met Milbouw.

Meer dan 100 jaar ervaring

Milbouw bestaat al meer dan 100 jaar. Door de jaren heen is dit familiebedrijf vijf generaties lang gegroeid in kennis, ervaring, vakmannen en innovatie. Sinds 2014 staat Marcel van Hest achter het roer van Milbouw. Hierdoor is de sterke combinatie gesmeed tussen Milbouw BV. en Remurere architectuur en zijn we ook in staat om projecten volledig uit te voeren van eerste schets tot complete oplevering en alles daartussen.

Samen uw droomhuis bespreken?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.