Moderne Aanbouw woning

Voor deze particuliere woning is het volledige ontwerp uitgevoerd door Remurere, in samenspraak met de klant. Er is gekozen voor een houten constructie met afwerking in zink en Red Cedar. Dit staat in volledig contrast met de bestaande originele oude langgevelboerderij. Door deze materiaalkeuze is de aanbouw onderhoudsarm en verouderd de aanbouw met de tijd mee zodat deze synchroom verouderd met de bestaande boerderij. De ca 5m verlenging van de woonboerderij zorgt ervoor dat er plek is voor een aterlier en garage. 

Door gelijk rekening te houden met de bestaande situatie is het dak zo uitgevoerd dat bij een eventuele renovatie van het oude dak, het nieuwe dak gelijk kan aansluiten op de uitbreiding. 

De inzet van Milbouw

De aanbouw is een prefab project. De houten constructie werd ontwikkeld in de eigenwerkplaats. Hierdoor kon in de winterperiode de complete constructie voorbereidt worden. Door deze prefab aanpak gebeurt een groot deel van de werkzaamheden niet op locatie, waardoor de klant minder overlast ervaart op de bouwplaats en de mannen van Milbouw minder hinder ondervonden van het weer. De bekleding van zink en Red Cedar planken in wel op de bouwplaats gemaakt. Het zinkwerk is uitgevoerd door Gebr. Janssen Beugen.

Meer interessante projecten

Samen uw droomhuis bespreken?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.