Houten aanbouw slaapkamer

In dit project staat de omgeving centraal. Er is gekozen om te werken met een natuurlijke afwerking en veel glas zodat de aanbouw nauw aansluit bij de omgeving.  De wanden van glas brengen veel licht naar binnen en zorgen voor een aangenaam zicht op het groen van buiten. Het Western Red Cedar wat gebruikt is voor de gevelbekleding is onderhoudsarm en verandert van uitstraling als deze onbehandeld blijft. Milbouw heeft de aanbouw grotendeels prefab gemaakt en afgemaakt op locatie.  Door goede werkvoorbereiding en het afstemmen van leveranciers konden de werkzaamheden snel uitgevoerd worden. 

De meerwaarde van Milbouw

De materiaalkennis en bouwervaring van Milbouw zorgde voor een goede detaillering in samenwerking met de architect zodat de uitbouw gewaardeerd blijft door de tijd heen. 

Milbouw denk met u mee over de bestemming van de nieuwe ruimte, de oriƫntatie ervan op de kavel en allerlei externe invloeden zoals weersomstandigheden. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft en u iedere tevreden bent met uw investering.

Meer interessante projecten

Samen uw droomhuis bespreken?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.